Wednesday, May 1, 2019

Şampiyonluk İddia oranları


ŞAMPİYONLUK İDDİA ORANLARI


Spor Toto Süper Lig'de yavaş yavaş sonlara doğru gelinirken Lider Başakşehir ve 2.sırada bulunan Galatasaray şampiyonluk yarışı içindeler. Başakşehir ve Galatasaray arasında 6 puan bulunmakta ve şampiyonluğun favorisi Medipol Başakşehir olarak gösterilmekte. Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Medipol Başakşehir 1.10 orana sahip. 2. sırada yer alan Galatasaray ise 4.50 orana sahipken bu oran 3.60'a düşürüldü. 3. sırada yer alan Beşiktaş ise 60.00 oran ile şampiyonluk yarışının dışında kaldı. Betboo bahis sitesi oranları ise bu oranlardan biraz daha yüksek. Matematiksel olarak şampiyon olma fırsatı kalmayan Fenerbahçe'ye oran verilmedi. Sezona kötü başlayan Fenerbahçe önümüzdeki sezon için hazırlıklara şimdiden başladı. Şampiyonluk yarışının dışında kalan diğer favori takımlar ise Trabzonspor, Atiker Konyaspor ve Bursaspor olarak belirlendi.



FENERBAHÇE'DE 10 TRANSFER


Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Damien Comolli transfer çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Gelecek sezon için bir şampiyon kadro kurmayı planlayan Ali Koç kadroya 8 ila 10 oyuncu transfer etmeyi düşünüyor. Alınacak bu oyuncuların geneli bonservissiz veya kiralık olarak takıma katılacak. Bunların yanı sıra gözlemci ekibini genişletmeyi düşünen Comolli ayrıca Fenerbahçe Futbol Akademisi'ne yaklaşık 40 adet futbolcu takviyesi yapmayı planlıyor.



BEŞİKTAŞ'IN YENİ FORVETİ


Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları Fikret Orman liderliğinde devam ediyor. Bu sezon lig'de istediği başarıları elde edemeyen Beşiktaş rota'yı gelecek sezona çevirdi ve bu doğrultuda çalışmalara başladı. Burak Yılmaz ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş bir santrafor daha almak istiyor. Premier Lig takımlarından Fulham'da forma giyen Mitrovic, Beşiktaş'ın aradığı santrafor olabilir. Şu an Premier Lig'de güzel bir sezon geçiren Alexander Mitrovic 33 maçta 10 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Eğer Fulham sezon sonu küme düşerse Mitrovic kesin olarak takımdan ayrılacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Beşiktaş yönetimi şimdiden çalışmalara ve görüşmelere başladı. Beşiktaş bu transferi en çok Mitrovic hava toplarında başarılı olduğu için istiyor. Wagner Love ve Cyle Larin bu sezon iyi bir performans sergileyemedikleri için kadroda çok fazla tercih edilmediler. Wagner Love ülkesine dönerken Cyle Larin ise kendine kiralık olarak forma giyebileceği bir takım arıyor.

No comments:

Post a Comment

Şampiyonluk İddia oranları

ŞAMPİYONLUK İDDİA ORANLARI Spor Toto Süper Lig'de yavaş yavaş sonlara doğru gelinirken Lider Başakşehir ve 2.sırada bulunan Gala...